Saturday, August 2, 2014

MIT: Light Pulses Control Graphene’s Electrical Behavior

Researchers at MIT have developed a method of using light pulses to control the electrical properties of a sheet of graphene. Short light pulses were found to change and reveal graphene’s electrical response in only a trillionth of a second.

The discovery by graduate student Alex Frenzel, Nuh Gedik, and three others, could allow ultrafast switching of conduction, and possibly lead to new broadband light sensors.

The findings have now been published in the journal Physical Review Letters.  MIT also noted that the work received support from the U.S. Department of Energy and the National Science Foundation.

http://newsoffice.mit.edu/2014/light-pulses-control-graphene-electrical-behavior-0801

http://journals.aps.org/prl/abstract/10.1103/PhysRevLett.113.055502

1 comments:

Soái ca ngôn tình là gì? Soái ca là ai? đầy là một trong những câu hỏi khiến cư dân mạng hiện nay sôi sục. Vậy thì những từ đó nói lên ý nghĩa gì, và người nào là soái ca. Với bài viết chia sẻ lần này chúng tôi sẽ mang đến cho bạn lời giải đáp.

Bà bầu thường nghén vào tuần thứ mấy? đó là câu hỏi của khá nhiều bà mẹ khi chuẩn bị mang thai đứa con của chính bản thân mình. Vậy hãy cùng chúng tôi tìm hiểu vấn đề này thông qua bài viết sau đây nhé!

nằm mơ thấy được lì xì tiền là một điều gì đó diễn ra rất bình thường, có người vui vẻ, nhưng có người lạ thấy sợ hãi sau khi thức giấc. Và ai đó cũng đều băn khoăn rằng liệu những điều trong giấc mơ có xảy ra ngoài thực tế không. Điều này thì chưa ai chứng minh được.

Post a Comment

See also